vineri, 19 decembrie 2014

Aparatul potrivit pentru fotografia de nunta

Aparatul foto potrivit pentru fotografia de nunta este cel pe care il ai. Ce am vrut sa spun cu aceasta afirmatie e faptul ca nu conteaza aparatul foto ci cunostintele despre fotografie a fotografului. Cum un fotograf de nunti stie sa faca o compozitie a subiectului , cum se poate pune in opera lumina disponibila , dar si sa fi omul potrivit la locul potrivit adica un fotograf sa fie atent tot timpul acolo unde este actiunea adica la mire si la mireasa.




Daca ar fi sa trecem la partea materiala , putem spune ca aparatul foto , in primul rand , obiectivul trebuie sa aiba o plaja focala de la 35mm , pana la 85mm, 35mm pentru a putea surprinde la nunti momentele cand nu ne putem deplasa in spate pentru a cuprinde tot si teleul de 85 pentru a separa fundalul de subiect sar si pentru a nu fi surprinsi de nuntasi.
Daca va puneti problema de zgomotul de imagine , da , aceasta poate fi o problema destul de mare dar numai la fotografiile din biserica , in rest , diferentele de calitate pot fi foarte mici daca comparam doua aparate foto unul mai vechi decat celalt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu