sâmbătă, 30 mai 2020

dog picture


dog pics



large format photo camera


These updates include: Improved visualisation of the SEO content score and progress visualisation and additional UX updates to make the interface much more intuitive.  

photo camera

Keep your business at the top with ease. We’ll make sure to grab prospective customers’ attention with highly targeted keywords and phrases. Get back at Google. Be number one!

mtl 3 phot camera


praktica camera


ford focus in night


monastery photography


monastery pics


landscape pics


concert photography

The initial response from the search community was generally positive although some affiliate marketing Facebook groups were noticeably muted.

butterfly pics


butterfly photo


art photography


cave photography


cave photo


sunrise photography


red sky picture


desert photo

The discount applies to the whole menu of Food restaurants. Check the app and find your favourites!

autumn waterfall picture


cyclists in the rain

Request e-signatures without switching apps. Signers can use any device, and you get notified in real time.

nature picture


bike photos


perfect picture


fireworks picture


wedding photo


wedding photos


waterfall photo


soup photo


bike art

We’re on the lookout for stunning B&W images for an amazing group exhibition at Photo London in May 2023. In addition to the group show, benefits include immediate online exposure for hundreds of photographers, solo features on LensCulture, cash prizes, and more

cascade photos


goats photos


monastery photo


monastery in night


monastery photo


monastery photos


monastery picture


big airplane

You can be a brand with the best services and products in your field, but if people are unaware of your brand, you will find it hard to reach your target. 

airplame picture


airplane picture


red airplane photos


blue airplane photos


Pe 16 martie 2020 intram în lock-down și la acel moment am simțit cum îmi fuge pământul de sub picioare, pentru că pe 24 martie urma să am ...... cu 40 de persoane, dintre care multe imi trimiseră un mesaj de "La multi ani" in avans.

 

Aveam două variante: să returnez banii sau să regândesc ....... în varianta on-line. Am ales, bineînțeles, cea de-a doua variantă.

 

Pentru mine partea bună a pandemiei a fost că am schimbat modelul de business pe prezență on-line, ceea ce mi-a permis să ajung la persoane care altfel nu ar fi avut cum să intre în contact cu informația pe care o prezint.

 

Deși interacțiunea pe zoom are și ea energia ei, în toți acești doi ani mi-a lipsit interacțiunea cu publicul din sală.

 

Așteptarea a luat sfârșit!

 

Pe 24 iunie, dincolo de București, particip la lansarea unui program de training, mentoring și coaching numit :


. Am colaborat la crearea acestui program alături de, inițiatoare și coordonatoarea proiectului și alți "6" experți pe domeniile vânzări, marketing, finanțe, echipă, procese, leadership.

 

Click aici pentru detalii și înscriere.

 

Evenimentul începe la ora 18.00 AM și pe parcursul celor 3 ore vei avea parte de informații, energie și posibilitatea de a cunoaște alți oameni de succes cu care să colaborezi.

 

Prezentarea mea va fi despre cum să te simți împlinit(ă) pe traseul tău către succes.

 

Pentru că faci parte din comunitatea , beneficiezi de o reducere de 2% a biletului, discount pe care îl primești prin afiliere.

photo camera

This means that besides our classic tracking system, fumz.ro also uses Big Bear attribution system that works fully first party for a mor efficient conversion attribution.

Nikon camera

Cei mai mult oameni trăiesc doriți. Nu conștientizează ceea ce li se întâmplă și rulează pilotul automat. An după an la fel. Aceleași relații, același job, aceeași bani mai mult sau mai puțin. Aceleași experiențe.

Asta nu e viață. E repetiția tiparelor din subconștient.

TU ești un om extraordinar. În tine zace o putere colosală pe care dacă o pui la treabă vei crea ceea ce altădată nici măcar nu visai să ai.

Trebuie să te mobilizezi și să pui informații de calitate în creierul tău. Părinții, bunicii, educatorii și societatea ne-au programat o viață întreagă. Am învățat cum stau lucrurile din ceea ce am văzut că se întâmplă în jurul nostru.

Veste bună este că îți poți deprograma mintea subconștientă în câteva săptămâni. Poți învăța noi moduri de gândire, de reacție și de comportament. Iar când tu te schimbi, totul în jurul tău se schimbă.

Cine alege de fapt pentru tine atunci când spui că tu alegi?

Alegi conștient sau alegerile tale se bazează pe informațiile care deja există în mintea ta subconștientă? Tot ceea ce se petrece cu tine și în viața ta sunt reacții ale subconștientului la gândurile pe care le-ai cultivat prin repetiție și cu intensitate în mintea ta.

Când ai o dorință sau un vis trebuie să plantezi ideea ta în subconștient și să ai credința nezdruncinată, hotărârea fermă că vei realiza acel lucru. Dacă te îndoiești, subconștientul tău va prelua îndoiala și o va materializa. Tot ceea ce plantezi în mintea ta și hrănești rodește.

Cum te ajută cursul "Puterea subconștientului tău":

·         Conștientizezi importanța subconștientului în viața ta și felul în care acesta îți conduce cea mai mare parte a vieții;

·         Primești exerciții practice pe care le poți aplica singur astfel încât să-ți programezi mintea pentru ceea vrei să obții;

·         Înveți cum să folosești puterea ascunsă a subconștientului tău pentru a crea realitatea pe care ți-o dorești;

·         Înveți cum să creezi realitatea din interior în exterior fără să te mai lași influențat de provocările pe care le întâlnești zi de zi;

·         Descoperi care sunt facultățile intelectuale superioare și cum să le folosești în avantajul tău;

·         Înveți cum să-ți programezi subconștientul în fiecare clipă chiar și atunci când desfășori alte activități de zi cu zi, fără să fie nevoie să faci meditații ghidate, prin metode pe care le afli în curs;

Afli propoziții cheie care te ajută să te împuternicești și să acționezi cu eficiență pentru visurile tale.

snow photos

This article covers 7 of the most effective free promotion methods that every business can benefit from

cave photo


landscape photography


flower photography


lake pictures