marți, 31 martie 2015

Reteta succesului de a deveni fotograf de nunta

O zicala spune: "Pauzele lungi si dese , cheia marilor succese" din aceasta s-ar mai putea intelege si faptul ca nu poti deveni peste noapte un fotograf cu mare reputanta si cautat pe piata de nunti.
Asadar trebuie facut in plan bine gandit pe termen mediu spre lung si atacand pe mai multe cai putem deveni un fotograf cautat pe piata de nunti.


                        Cai de atac a fotografului

Recomandarea prin viu grai

Cea mai buna si ieftina cale de a atrage nunti , este recomandarea prin viu grai. Recomandarea de la prieteni e cea mai luata in serios de catre potentialii clienti. Oarecum cei care te recomanda , garanteaza fotograful de calitatea si seriozitatea lui. Pentru ca un prieten sa te recomande e destul sa ii castigi increderea si nu mai vorbim ca ar trebui sa trezesti pe buzele acel wow asupra portofoliului de fotografii.

Atragerea clientilor de pe internet

In primul rand , pentru a atrage clienti de pe internet , va trebui sa fiti prezenti acolo cu un portofoliu si date de contact , si de ce nu , cu informatii suplimentare legate de serviciile pe care le prestati. Portofoliul poate fi prezent pe siteurile de socializare , siteurile specializate in furnizori de nunti, siteurile de anunturi , si de ce nu un site propriu care poate fi gazduit gratuit , dar pentru a creste increderea e indicat sa fie unul platit.

Promovarea ca fotograf prin diverse cai

Mai exista si alte cai pentru a deveni cunoscut ca fotograf , cum ar fi realizarea de expozitii de fotografie, participarea la diverse concursuri de fotografie etc.

Acestea consider ca sunt ingredientele pentru a deveni un fotograf de succes , 

Puteti arunca o privire peste acest portofoliu de fotografii , a unui reputat fotograf clujean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu